Træningstider

Følgende træningstider er gældende i sæson

Hvalpehold

  • Lørdag: kl. 12:00
På hvalpehold vil du blive introduceret til lydighedstræning, men det det primære fokus at forholdet mellem hvalp og hundefører opbygges. Der vil være fokus på at din hvalp synes det er sjovt så der skabes en god relation til træning allerede fra start, så i kan arbejde videre på unghundeholdet. 

Forsvarsarbejde/gruppe C

  • Onsdag: kl. 19:30
  • Lørdag: kl. 13:00
Forsvarsarbejde trænes med udgangspunkt i schæferhundeklubbens brugsprøveprogammer. Der arbejdes altid med udgangspunkt i hund og hundeførers evne samt niveau. Fokusset er kun at træne på hundens byttedrift og derved præmisser. 

Unghunde/IGP og selvtræning

  • Onsdag: kl. 18:30
  • Lørdag: Kun selvtræning kl. 12:00-13:00
På unghundehold/IGP vil der lægges stor vægt på at optræning til prøver efter schæferhundeklubbens brugsprøveprogram. Selvom man ikke ønsker at stille op til en prøve vil det ikke stoppe dig eller din hund i at kunne træne med.

Ringtræning
(kun i udstillingssæson)

  • Lørdag: kl. 14:00
Ringtræning er for alle, men skal du til en udstilling med din hund vil det være en god ide at gå til ringtræning. Ringtræning vil give dig et indblik i de grundlæggende elementer i hundeudstilling. Ringtræning er god socialisering for din hund/hvalp, da den lærer at stå tæt med andre hunde, mærket igennem af fremmede ved f.eks. til tandtjek.

Familie hold

  • Lørdag: kl. 11:00
På familie hold vil du kunne træne med et fokus på fitness, kommandoer som dæk og stå. Med det mål at din hund vil kunne holde i længere og længere tid. Der vil også være intro til nosework. (Betina tager altid glædeligt imod ideer og forslag) 

Information

 Vi ønsker at opretholde fællesskabet i kredsen og forventer derfor at se vores medlemmer inden for de officielle træningstider hver uge. Som betalende medlem står træningspladsen til rådighed til selvtræning udenfor normal træningstid hvis der ligeledes deltages i klubbens åbningstider.


Klubhuset kan ikke forventes åbent for medlemmer uden for normale træningstider.

Østjyllands Politi har lejet sig ind på træningspladsen tirsdage og onsdage mellem 08:00 og 15:00, her er det ikke muligt at selvtræne.

Mandag og torsdage mellem 08:00 og 15:00 kan man måske også træffe politiet på banen, men man må gerne træne disse dage under venlig hensyntagen til hinanden.